ТУРЦИЯ : ИСТАНБУЛ – 2 ДНИ

150.00 лв. 180.00 лв. Спестявате 30 лв.

1. ДЕН

Обзорна и автобусна обиколка на Истанбул на ,,Два континента" около 4 часа - по маршрут -  Дворецът ,,Топкапъ", Света София ", Египетски базар (екзотични подправки), Кула ,,Галата ", Дворецът  ,,Долмабахче",  Желязната църква ,,Свети Стефан ", преминаване по висящия мост над Босфора над залива ,,Златния рог" и една междинна спирка в азиатската част.  Фотопауза  на фона на красивата гледка към Истанбул и Босфора. Пешеходна обиколка и посещение на Хиподрума, на Египетския обелиск, на Змийската колона,  Площад  ,,Султан Ахмед" и Синята джамия. Посещение на фабрика за кожи.

Обяд. Настаняване в хотел 3/4 * в Истанбул.

Свободно време или:

Допълнителна екскурзия. Нощувка.

2. ДЕН Закуска. Освобождаване на стаите в хотела - багажът остава в специална стая. Свободно време или: Допълнителна екскурзия

Отпътуване за България. Пристигане след полунощ, 

При допълнително заплащане можете да получите допълнителна закуска в деня на пристигане, допълнителен обяд в деня на заминаването и допълнителни екскурзии.

Цената на турне включва: климатизиран автобус, 1 нощувка в 3/4 *, разположен в сърцето на Истанбул, 1 закуска, 1 обяд, разходки и разглеждане на забележителности, автобусна обиколка  на "Два континента" и екскурзовод.

Цената не включва: разходи за виза *; допълнителна такса за единична стая - 30 лв .; допълнителни екскурзии; допълнителна закуска в първия ден - 8 евро допълнително вечеря в хотела на втория ден - 12 евро (шведска маса), както и разходи от личен характер.

* Забележка: В съответствие с визовия режим на Република Турция  - туристи от различни националности могат да пътуват до Турция безплатно или с предишната издадена електронна виза, за да влязат в страната. Туристите от страни извън ЕС трябва да имат валидна двукратна или многократна виза или шенгенска виза, за да могат да се завърнат в България.