ТУРЦИЯ: ИСТАНБУЛ - 1 ДЕН

100.00 лв. 125.00 лв. Спестявате 25 лв.

Отпътуване - 22.00 ч.

1. ДЕН

07:00 Пристигане в Истанбул - закуска - шведска маса.

08:00 Обзорна и автобусна обиколка на Истанбул ,,Два континента" около 4 часа с посещение на желязната църква ,,Свети Стефан" и междинна спирка в азиатската част. Пешеходна обиколка и посещение на Хиподрума, площад Султан Ахмет и Синята джамия. Посещение на фабрика за кожа.

12:00 Обяд - шведска маса.Свободно време  ИЛИ

13:30 Допълнителна екскурзия - 25 евро за една група от най-малко 20 туристи - разходка с корабче по Босфора по европейските и азиатските бреговете; посещение на Египетския пазар цената на обиколката включва транспорт, лодка и местен екскурзовод - продължителност около 4 часа.

17:30 Отпътуване за България. След полунощ пристигане в Слънчев бряг.

В цената са включени обиколката: автобус с климатик, 1 закуска, разходки и автобусна обиколка на ,,Два континента", 1 обяд и екскурзовод.

Цената на турнето НЕ Е ВКЛЮЧВА: разходи за виза *; допълнителни екскурзии и лични разходи.

* Забележка: В съответствие с визовия режим на Република Турция  - туристи от различни националности могат да пътуват до Турция безплатно или с предишната издадена електронна виза, за да влязат в страната. Туристите от страни извън ЕС трябва да имат валидна двуКРАТНА или многократна виза или шенгенска виза, за да могат да се завърнат в България.

Във всички онлайн магазини и фирмени сайтове в платформата MAXCART сме включили необходимите инструменти за onpage оптимизация. Освен с модул Новини /Блог/, във всяка страница, която създавате в сайта, /например страница За нас/ до заглавието ще видите SEO модул, който Ви позволява да попълните meta информация за Вашия сайт. Не пропускайте да оптимизирате своя уеб сайт, запишете наименование, ключови думи и кратко описание за всяка страница, както и за всеки продукт в онлайн магазина Ви.

Специално за Вас сме интегрирали и популярните модули Webmaster tools и Google Analytics. Създайте акаунт в тези приложения и поставете своята информация в модулите. Ще ги откриете във Вашия Административен панел - Настройки - Уеб сайт.