Тристаен апартамент в Хоризонт

200.00 лв. 240.00 лв. Спестявате 40 лв.

Трстаен апартамент в Созопол, комлекс Хоризонт, намиращ се на първа линия на плаж Хармани, на 10 минути пеша от площад Черно море- центъра на Новият град на Созопол, на 20 минути пеша от Старият грдан на Созопол, както и на 10 минути пеша от Лидъл, новооткритият супермаркет.Комплексът е от затворен тип с подземен паркинг и два басейна.

Апартамента представлява две спални и всекидневна с кухня, две бани и тоалетни. Отдава се с напълно оборудвана кухня- фурна и котлони, микровълнова фурна, кана за затопляне на вода, съдомиялна машина, пералня, хладилник, винен шкаф, дъска за гладене, ютия. Във всяка стая има климатици. Терасата е просторна 80 кв.м., обикаляща целият апартамент, с вид към морето и към единия басейн. Към апартамента принадлежи парко място, което е от голямо значение през летния сезон. 

Цената на апартамента е 100 евро за денонощие до една седмице престой, за втора седмица цената ще бъде 90 евро за денонощие, а за трета седмица престой цената ще падне на 80 евро за денонощие. За повече информация пишете на eurotur09@gmail.com и на тел. +359 889 300 303.